Skriva Egen Text På Tavla

Skriva Egen Text På Tavla. Skriv namn, eller en kortare mening tex tack anna, längre meningar delas upp på en eller flera rader. Skriv vilket känt citat du vill, namnen på dina barn, eller ett stycke från en av dina favoritförfattare, till exempel.

Personlig tavla med champagnekorkar Kreativa Posters
Personlig tavla med champagnekorkar Kreativa Posters from kreativaposters.se

När du färdigställt din poster ser vi till att den levereras hem till dig på fotopapper av hög kvalitet. Fri frakt över 399 kr klarna: Om du skriver ett ord flera gånger så kommer det ordet blir större än de ord som skrivs färre gånger.

Om du behöver en ram som matchar din posterstorlek, kolla gärna i vårt.


Tavla med koordinater ange en plats som ligger varmt om hjärta så uppdateras koordinaterna direkt på skärmen. Skriv texten eller citatet och bekräfta genom att klicka på använd en tavla med egen text fungerar lika bra som bröllopstavla, doptavla och födelsedagspresent som en spontan present till någon när och kär. Skriv vilket känt citat du vill, namnen på dina barn, eller ett stycke från en av dina favoritförfattare, till exempel.

Det finns många sidor på internet, där du själv kan skapa word clouds, dvs du tar en bunt med ord och sen fixar programmet på internet resten.


Du väljer själv format, mått, vilken yta du önskar och om du eventuellt vill ha en ram till din bild. Innan du går in på internet, öppna word eller annat text program och skriv ned det du vill ha med. Vi vill fira dessa stunder och framtiden genom unik väggkonst.

Din egen text på en wallsticker!


Vår storsäljare med egen text. Med de här storlekarna har du alla möjligheter att skapa din egna personliga tavelvägg. Ibland är det lätt att glömma bort hur långt du har kommit i livet, och de stunder som fört dig dit du är idag.

Skriv in din egen text under ditt stjärntecken och välj bland flera olika färgteman och designalternativ.


Klicka på den och dra den till din design. I programvaran fotouniversum klickar du på menyn text och väljer sedan ny text. Nu är du redo att designa en personlig tavla!

Skriv ut dina egna posters #1 ladda ner dina favorittypsnitt


Anpassa vid behov layouten (du kan t.ex. Innan du går in på internet, öppna word eller annat text program och skriv ned det du vill ha med. Idag kan man på många ställen köpa tavlor med små visdomsord eller annan text skrivet.

Belum ada Komentar untuk "Skriva Egen Text På Tavla"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel