Kalksten Bänkskiva Kök

Kalksten Bänkskiva Kök. Det du antingen har hört är att till exempel marmor lätt får fläckar av till exempel rödvin och citron. En vacker lokalt huggen kalsten från kinnekulle kontrasterar de ljusa skåpen.

Kökstillverkare Platsbyggda Kvalitetskök — Nordiska Kök
Kökstillverkare Platsbyggda Kvalitetskök — Nordiska Kök from www.pinterest.co.uk

Rengöring och behandling av kalksten regelbunden behandling Helt enkelt ett bra val för dig som vill tänka långsiktigt när du inreder ditt nya kök med köksbänkar. En bra bänkskiva behöver inte kosta skjortan!

Ibland vill man ge köket ett lyft utan att behöva renovera hela köket.


Bänkskivan är en stor och viktig del av ditt kök, en komponent som med fördel anpassas efter dina behov och designen i ditt kök. Granitkeramiken kan användas i hemmamiljö såväl som i offentliga rum. Är ett familjeföretag grundat 1907 med många års erfarenhet av att bryta och förädla vår kalksten till vackra produkter.

Du slipper onödiga repor och skador på dina köksbänkar och får dessutom en yta som är lätt att torka av och hålla rent.


Letar du efter bänkskivor till ditt kök eller badrum så hittar du det här. Det beror på naturstenens många fördelar. Vill du bli inspirerad och se hur andra har använt kalksten i sina hem?

Detta gör att materialet till ett utmärkt val i badrum, kök och grovkök.


Kalkstensskivor kan gärna behandlas med någon form av polermedel för att bättre stå emot fläckar och repor. Det stämmer att marmor inte. Skötsel av kalksten kalksten är porös och kan därför lätt få fläckar.

Det blir en mindre investering som gör stor skillnad för helhetsupplevelsen.


Med en bänkskiva i natursten: Granitskiva granit är en typ av sten som är uppbyggd av hårda silikatmineraler. Det är en mycket vacker natursten med olika mönstringar och färger.

Lådor i massivt trä och vacker inredning.


Vår fabrik och vårt kalkbrott på södra gotland har en spännande historia. Kalkstenskiva är vackra att se på. Bänkskivor i kalksten kalkstenen används bland annat till golv och väggbeklädnader, fönsterbänkar, bänkskivor och andra inredningsdetaljer.

Belum ada Komentar untuk "Kalksten Bänkskiva Kök"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel