Rensa Vattenlås Kök

Rensa Vattenlås Kök. Propplösare innehåller nämligen ofta starkt frätande basiska ämnen som natrium och kaliumhydroxid, eller kaustiksoda och lut. Är du osäker angående installationen, kontakta en.

Tvättbänk CAB 10 Contura Steel
Tvättbänk CAB 10 Contura Steel from conturasteel.se

Så gör du · börja med att hälla ned en kastrull med kokande vatten i avloppet medan det fortfarande är kokande hett. I vissa kök får man nästan aldrig stopp i vasken. 100 % vattenlöslig och skapar inga försteningar i rören.

Rengöring av vattenlås i köket.


Det enda du behöver är en hink att samla upp smuts och vatten i, handskar, skruvmejsel och gärna en tång med långa skänklar för att rensa i vattenlås och rör. Hett vatten, bikarbonat och vinäger. Skruva försiktigt bort vattenlåset och rensa bort den oönskade smutsen som befinner sig där.

Ibland händer det att det blir stopp i låset om det spolats ner för mycket hår, olja, fett eller liknande.


Släpp centrumskruvarna som sitter mitt i vattenavrinningen på ovansidan i respektive diskho. Skruva isär vattenlåset och plocka bort det skräp som du kommer åt. Avlopp luktar illa men det är därför vi har ett vattenlås som sitter i röret mellan avloppet och där vi spolar.

Oavvs gav ett bra svar som faktiskt är det enda att göra:


Precis som i handfatet prova även här att spola rikligt med hett vatten. Lär dig att rensa & rengöra avlopp i dusch, kök och. Det är även bra om man aktivt rensar vattenlåset lite då och då, någon gång om året måste du göra det.

När du väl har rensat vattenlåset kan det vara bra att skölja den ordentligt med något diskmedel som är fettlösande, så att du verkligen får bort alla fettpartiklar.


Tvätta och borsta rören invändigt, så att de blir släta och rena från de beläggningar som bidrar till att bilda proppar och förstoppning. Låsen sitter monterade med gängning, och är oftast lätta att skruva av och på. Är du osäker angående installationen, kontakta en.

Testfakta tipsar om hur du fixar proppen, utan skadliga kemikalier.


Skulle du råka spola ner något i tvättstället så kan du även testa att öppna vattenlåset för. Använd sedan något rengöringsmedel, t.ex. Ta upp bottenventilen igen (om det finns en).

Belum ada Komentar untuk "Rensa Vattenlås Kök"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel