Lägg Till Skrivare Chromebook

Lägg Till Skrivare Chromebook. Välj skrivare under skriv ut och skanna. Se till att din skrivare är upptäckbar i nätverksläge.

Startech USBC till DVIadapter extern videoadapter
Startech USBC till DVIadapter extern videoadapter from www.dustin.se

När du är klar kommer skrivarna att vara tillgängliga för alla dina utskriftsbehov på chromebook. På chromebook klickar du på klockan i det nedre högra hörnet, och sedan på inställningsikonen. Bläddra längst ned på skärmen och klicka sedan på avancerat.

Välj skrivaren du vill lägga till och klicka på lägg till skrivare .


Lägg till vår skrivare (behövs bara en gång). Se till att en bock är placerad bredvid varje skrivare du vill göra tillgänglig för din chromebook. Lägg till användare, enheter, skrivare och internet via google administratörskonsol

Välj den eller de skrivare som du vill använda och klicka på lägg till skrivare .


Under classic printers (klassiska skrivare) klicka på add printers (lägg till skrivare). · lägg till den avsedda skrivaren till din dator. När du är klar kommer skrivarna att vara tillgängliga för alla dina utskriftsbehov på chromebook.

Välj ” lägg till en skrivare eller skanner.”detta kommer att uppmana windows att börja söka efter tillgängliga enheter att ställa in.


Gör det genom att trycka på ctrl + p eller genom att klicka på skrivarikonen i det program du använder. Din klassiska skrivare är nu ansluten till google cloud print och knuten till ditt konto, vilket gör den tillgänglig för din chromebook. På chromebook klickar du på klockan i det nedre högra hörnet, och sedan på inställningsikonen.

När skrivarfönstret öppnas, klicka på ”lägg till” för att hitta alla skrivare i ditt nätverk.


Välj skrivare under skriva ut och skanna. 3 välj den skrivare du vill använda. Anslutningen ska fungera via usb.

Bläddra till längst ned på skärmen och klicka sedan på avancerat.


Chrome listar alla skrivare som din mac eller pc skriver ut till och lägger till dem som standard. Om du vill ta bort skrivaren senare är. Under classic printers (klassiska skrivare) klicka på add printers (lägg till skrivare).

Belum ada Komentar untuk "Lägg Till Skrivare Chromebook"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel