Attefallshus Med Kök Och Toalett Pris

Attefallshus Med Kök Och Toalett Pris. Priset för ett nyckelfärdigt attefallshus varierar bland annat beroende på storlek och design. 25 kvm kan upplevas mycket större än det låter när det är rätt utformat och då vi har 4 meter i nockhöjd och så har du även ett loft.

Attefallshus Premium 1 30m² attefallhuset
Attefallshus Premium 1 30m² attefallhuset from www.attefallhuset.se

Attefallshus kostnad varierar beroende på vilken modell du väljer. Planlösningen rymmer ett mindre badrum med toalett och dusch, ett kök för matlagning, ett loft som rymmer två sängplatser samt ett rum som kan användas som. 23,6 kvm med 10 kvm loft.

Timmerhus byggsats med tre rum.


Sedan tillkommer pris för montering och installation. Attefallshus 30 kvm med loft, badrum och kök. Den kan köpas in som komplement till ert befintliga hus eller som fristående, enskilt hus.

Beror även på utrustning och.


23,6 kvm med 10 kvm loft. Attefallshusen på 30 kvadratmeter börjar i stället på knappt 600 000 kronor. Fri leverans i hela sverige.

På det sättet kan man säga att ett attefallshus med loft ger ett lägre pris, åtminstone per användbar kvadratmeter.


Våra attefallshus är inredda med den inredningen du behöver som kök, toalett, dusch med mera. Ovan ser du våra fyra favoriter. Vår målsättning är att du som kund ska vara helt nöjd och få ett attefallshus som möter dina behov.

Priset på ett attefallshus varierar beroende på användning och hur mycket du bygger själv.


Våra attefallshus är av hög kvalitet och har en riktigt hög standard. Platta, el och internetdragning osv. H30 är vårt nya attefallshus på 30 kvm också kallat bolundaren.

Stugan kommer med fyra fönster som du själv kan bestämma var de ska placeras för att få bästa läge.


Attefallshus kostnad varierar beroende på vilken modell du väljer. Attefallshuset njuta är ett charmigt och ljust attefallshus som kan bli det perfekta komplementet till din villa eller ditt sommarhus! De avser alltid nyckelfärdiga hus där inredning, montering och målning invändigt och utvändigt ingår.

Belum ada Komentar untuk "Attefallshus Med Kök Och Toalett Pris"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel