Trådlös Allt I Ett Skrivare

Trådlös Allt I Ett Skrivare. Dock rekommenderar vi att du även laddar ner appen hp smart. Kompakt monolaserskrivare för trådlösa utskrifter.

Canon Selphy CP1300 WiFi fotoskrivare (svart) Portabel
Canon Selphy CP1300 WiFi fotoskrivare (svart) Portabel from www.elgiganten.se

Skriver ut upp till 20 sidor/minut. Kompakt monolaserskrivare för trådlösa utskrifter. Den har en stor touchskärm och automatisk dubbelsidig utskrift.

Netonnet har ett brett utbud av både skrivare och scanners för både det stora och lilla företaget.


64950 skrivare, scanner och kopiator skriv ut från mobilen wifi, bluetooth och usb skriv ut, skanna och kopiera från en dator, mobil eller surfplatta. En högkvalitativ skrivare som är såväl snabb som lättanvänd, och dessutom tyst. Snabb trådlös kontorsskrivare med scanner, automatiska dubbelsidiga utskrifter, matarfack och fax.

Dessa steg inkluderar uppackning, installation av bläckpatroner och programvara.


Kompakt och lättanvänd bläckstråleskrivare som kan användas trådlöst eller med sladd. Med hp's tillhörande app kan du även skriva ut bilder direkt från din smartphone och surfplatta. Skrivaren är smart och går att koppla upp till din smartphone.

Skriv ut, scanna och kopiera enkelt och smidigt via det lättanvända gränssnittet.


Dock rekommenderar vi att du även laddar ner appen hp smart. Bläckstråleskrivare passar bra i ett team med upp till 10 användare. Du kan behöva behörighet för att installera vissa skrivare.

Välj start och sedan inställningar > enheter > skrivare och skannrar.


Kompakt monolaserskrivare för trådlösa utskrifter. Idealisk för hemmakontoret och den lilla arbetsplatsen. Den har en stor touchskärm och automatisk dubbelsidig utskrift.

Skriv ut, scanna och kopiera enkelt och smidigt via det lättanvända gränssnittet.


454 mm, 159 mm, 410 mm vikt: Hos alla de stora elektronikvaruhusen säljs mångdubbelt fler multifunktionsskrivare än renodlade skrivare eller bildläsare. En trådlös skrivare är ett värdefullt verktyg för elever och studenter som kan använda den för att skriva ut uppgifter eller slutgranska sitt arbete.

Belum ada Komentar untuk "Trådlös Allt I Ett Skrivare"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel