Tåligt Golv I Kök

Tåligt Golv I Kök. Om du kombinerar luckor och bänkskivor i trä med ett snyggt stengolv kan du skapa en jättesnygg kontrast. Trägolv är mycket vackra och håller i längden tack vare att det går att slipa om dem när de blivit trista i ytan.

Tillverkning av bänkskiva i sten CGK Stenhuggeri
Tillverkning av bänkskiva i sten CGK Stenhuggeri from cgksten.se

Ett köksgolv som både är tåligt, behagligt och vackert att se på borde vara den ultimata lösningen för alla. Klinker finns i flera olika färger och mönster. Nästan inget golv utsätts varje dag för så hårt slitage som hallgolvet.

Vi har alla olika tycke och smak om vad som är ett snyggt köksgolv.


Har du golv i känsliga material i övriga rum kan det dock vara svårt att hitta något matchande som passar i köket. Nästan inget golv utsätts varje dag för så hårt slitage som hallgolvet. Träet är också känsligt för slag och repor.

Här ett klinkergolv, reflex design från cc höganäs.


Golven måste även vara slitstarka och lätta att hålla rena i dessa utrymmen. Det mjuka, askgrå golvet är bara en enda nyans mörkare än de vita enheterna, och den gradvisa effekten är slående. Den vanligaste invändningen mot trägolv i kök är väl att golvet blir såpass utsatt för fukt, smuts och fett att det snabb blir utslitet, men väljer du ett hårt träslag som du slipar och behandlar med ett tåligt ytbehandlingsmaterial så kan du få ett tåligt och vackert golv som ger ditt kök ett riktigt lyft.

Parkettgolv är inte tåliga och speciellt inte i kök och hall eller med små barn.


Golv graal från cc höganäs. Rummet har en spröd friskhet, vilket framhävs ytterligare av de vita stolarna och pendellamporna. Ett köksgolv som både är tåligt, behagligt och vackert att se på borde vara den ultimata lösningen för alla.

Ett material behöver inte vara hårt för att.


Få ditt polerade betonggolv att gifta sig med ditt vita skandinaviska kök genom att välja en ljus nyans. Ett golv för offentliga lokaler brukar vara mer tåligt än de för privata rum. Det är både tåligt och lättskött.man bör välja ett golvklinker som är hårt.

Tänk även på hur tåligt golvet är, samt om det är enkelt att ta hand om, hålla rent och städa.


Klinker finns i flera olika färger och mönster. Innan du väljer laminatgolv bör du också säkerställa att golvet går att lägga genom att klicka i golvbrädorna i varandra. Klinker i kök ger hård akustik eftersom köket har få material som dämpar.

Belum ada Komentar untuk "Tåligt Golv I Kök"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel