Smedstorp Kök Kvalitet

Smedstorp Kök Kvalitet. Nu lämnar luigi bellan, vd och ägare av smedstorp snickeri ab, över stafettpinnen till sören overgaard, en erfaren köksprofil från danmark. Precis som de andra märkena har kvalitén på privatkundssortimentet börjat närma sig denna kvalitén, men med oförändrad prisbild.

BLS Property En del av BLS Group
BLS Property En del av BLS Group from www.bruketbostad.se

Vi arbetar därför med smedstorp kök som håller hög svensk klass i beständighet och hantverkskunnande. Vi vill erbjuda alla som letar efter ett nytt kök, badrum eller hem en bra start. Därför öppnade vi dörrarna till vår inredningsbutik i knivsta på hela 200 kvadratmeter.

Barnens förskola ligger mitt i smedstorp intill skolan.


Han är energisk och kunnig, vet att kvalitet lönar sig och har ett enormt kontaktnät både i sverige och danmark. Det ger skön komfort och bekvämt stöd åt din kropp, samtidigt som det hjälper till att behålla formen på sittdynorna. Med svensktillverkade kök från vackra österlen sedan 1945 är smedstorp kök en kulturbärare av svensk snickeritradition som vårdar det gamla hantverket, tror på kvalitet och traditionellt hantverk i samspel med modern utveckling och digital utrustning.

Smedstorp är sådant, precis som ballingslöv och liknande, som sätts i mycket nyproduktion.


Därför tycker vi att kvalitet är ett måste när man väljer produkter. Hållbar utveckling ” vi verkar mitt på österlen med äppelträd, rapsfält och sockerbetor runt omkring oss. Smedstorp snickeri grundades år 1945 och har sedan dess vårdat det skånska hantverket med kvalitetskök som lantkök, funkis och tidlösa kök.

Om smedstorp kök våra kunder sätter alltid kvaliteten främst.


Utbudet av stommar, skåp, luckor, bänkskivor, belysning med mera, är brett och valmöjligheterna är näst intill oändliga. Vi tror på kvalitet och traditi… läs mer. I det här köket har kökssnickerierna i en matt grön nyans fått sällskap av varm och skimrande mässing.

Hans ambition är att föra snickeriets arv av kvalité och skånskt hantverk vidare genom tillväxt och utveckling.


Utbudet av stommar, skåp, luckor, bänkskivor, belysning med mera, är brett och valmöjligheterna är näst intill oändliga.när vi skapar ditt kök går vi in på djupen. Dela k kbyh #7 medlem · dalarna · 35 inlägg 13 jan 2016 15:30 hm. Köken är inga kompromisser utan gjorda efter dina önskemål, utan avkall på kvalitet eller funktion.

Det gör dagens kök till lättarbetade, snabbstädade och ergonomiskt riktiga arbetsplatser.


Villa torpet 94 kvm 3 rum och kök, biyta 12 kvm och inredningsbar vind. Vi vårdar det gamla hantverket. 2 sovrum 7,6 kvm resp 13,1 kvm.

Belum ada Komentar untuk "Smedstorp Kök Kvalitet"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel