Skriva Ut Från Iphone Utan Airprint

Skriva Ut Från Iphone Utan Airprint. För att hitta utskriftsalternativet kan du klicka på ikonen dela. Förutom att skriva ut från vilken skrivare som helst så lägger detta programmet även till möjligheten att, tex i pages, skicka filer till dropbox.

Skriva Ut Foton Iphone Iweky
Skriva Ut Foton Iphone Iweky from technologyandsoftware3d.blogspot.com

Senare kan du skriva ut från din iphone till nätverksskrivaren. Airprint är en teknik från apple som gör det möjligt att skriva ut med hög kvalitet utan att behöva installera eller ladda hem drivrutiner. Det är värt att notera att du bör installera appen på din iphone eller ipad först och se om den kan skriva ut direkt till skrivaren utan skrivbordet.

Vår printer är nätverksansluten, men inte trådlöst.


Den utskrift som du gör skickas med andra ord från mobilen via googles servrar till din dator. Öppna objektet som du vill skriva ut. Öppna programmet som du kommer att skriva ut med.

Kan du skriva ut från en iphone utan airprint?


Det enda som krävs är att skrivaren stödjer airprint, något som de flesta nyare skrivare gör. Hur skriver man ut från en ipad om man inte har en dator eller ett nätverk tillgängligt. Ja, med en mobil enhet med ios (iphone, ipad) eller med android (t ex.

Den är inte bara gratis, du behöver inte oroa dig för.


Undrar om ni vet om man kan skriva ut direkt fr telefon (iphone 4/4s) eller från ipad (främst 2:an) även om vår nätverksskrivare inte är en airprint skrivare? Senare kan du skriva ut från din iphone till nätverksskrivaren. Hur man skriver ut via airprint.

Se till att skrivaren är påslagen, bläckpatroner är installerade och att papperet du vill skriva ut på ligger i rätt pappersfack.


Med en skrivare som stödjer airprint kan du skriva ut direkt från din iphone, ipad och mac utan att behöva installera någon speciell programvara. Om du inte kan hitta utskriftsalternativet går du till appens användarhandbok eller hjälpavsnitt. Det är värt att notera att du bör installera appen på din iphone eller ipad först och se om den kan skriva ut direkt till skrivaren utan skrivbordet.

Öppna bilden, dokumentet eller annan fil du vill skriva ut från.


Trådlös utskrift på iphone och. Airprint är en teknik från apple som gör det möjligt att skriva ut med hög kvalitet utan att behöva installera eller ladda hem drivrutiner. Använd din skrivares officiella app.

Belum ada Komentar untuk "Skriva Ut Från Iphone Utan Airprint"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel