Min Skrivare är Offline

Min Skrivare är Offline. Felsökning i windows 10 säger bara att den inte är påslagen, men det är helt klart. Det kan finnas ett antal orsaker till detta, från anslutningsproblem, till ett fel med din skrivare.

windows Lägg till skrivare från cmd
windows Lägg till skrivare från cmd from www.dator8.info

Kontrollera skrivarstatusen i fönstret enheter och skrivare om skrivarens status står som offline. Med det här alternativet installeras bara drivrutinerna. Ibland kan skrivarens status visa offline när den egentligen är klar.

Om din skrivare säger att det är offline , kontrollera kabeln som leder från skrivaren till datorn eller nätverksenheten.


Klicka på start → kontrollpanelen → skrivare och faxenheter. Försök skriva ut igen om du har gjort några ändringar. Dra ut strömsladden från skrivaren, vänta en minut, stick in den igen och testa att skriva ut.

Välj start > inställningar > enheter > skrivare och skannrar.


Varför svarar inte min skrivare på min dator? Under skrivare ser du till att använd skrivaren offline inte är valt. Se till att nätverkskabeln är ordentligt ansluten och.

Se till att pausa utskriften och använda skrivaren offline i skrivarmenyn inte är vald.


Titta på en kort video för att ta reda på om skrivaren är pausad eller offline i microsoft windows 7. Ibland vid utskrift., enheten eller datorn tror att skrivaren är offline, faktiskt skrivaren är på och redo att börja skriva ut. Om du inte är säker, är det bästa att koppla ur skrivaren helt i cirka 30 sekunder.

Felsökning i windows 10 säger bara att den inte är påslagen, men det är helt klart.


Tryck på kontrollpanelens meny eller tryck på strömknappen för att väcka skrivaren så att den är klar att användas. Husdjur också ibland tugga och förstöra datorns kablar. Om skrivaren inte finns installerad, kör lägg till skrivare.

Med det här alternativet installeras bara drivrutinerna.


Den är med andra ord offline. Felet är att skrivaren verkar ansluta till nätverket utan problem, men när jag försöker använda den via windows så står det att den är offline? (windows 7 eller senare) högerklicka på ikonen för brothermaskinen> visa utskriftsjobb > skrivare > använd skrivare offline (tar bort kryssrutan).

Belum ada Komentar untuk "Min Skrivare är Offline"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel