Vad Kostar Ett Hth Kök

Vad Kostar Ett Hth Kök. Det är ju en berättigad fråga, man fastnar för ett kök och då är det naturligt att undra vad det kostar, på ett ungefär i alla fall. Var uppmärksam på att detta endast är ett exempel, och att alla projekt är olika.

Ramsvik vit ett klassiskt kök Marbodal
Ramsvik vit ett klassiskt kök Marbodal from www.marbodal.se

Flera faktorer spelar in när det kommer till priset, t.ex. Detta kostar generellt mellan 8.000 och 32.000 kr. För att sedan få exakt ditt kök uppritat och prissatt, bokar du ett möte med en köksdesigner så hjälper vi dig att skapa just ditt drömkök.

Kök nr 2 (lantstället, ganska stort kök, köpt 2003) kostade 36000 kr (stommar, diskbänk, luckor).


Vill du läsa mer om att renovera kök kan du göra det här. Vår jämförelse visar att till synes samma kök från de här fyra kökstillverkarna skiljer sig åt ganska rejält i pris trots att produkterna är väldigt lika. Arbetskostnaden är ännu svårare att uppskatta på förhand än materialpriset så här gäller verkligen att kolla runt och höra med flera företag om vad de erbjuder dig.

Jag ville ha hjälp med montering av köket men ville egentligen ha hela rummet som är på 7,7 kvm omgjort dvs gipsplattor på väggar, måla väggar, 4m2 kakel, och lägga ett laminatgolv.


Dina val av planlösning och utrustning definierar priset i slutändan. Det är ju en berättigad fråga, man fastnar för ett kök och då är det naturligt att undra vad det kostar, på ett ungefär i alla fall. Ett sätt att få en bra uppskattning är att räkna på ett schablonpris på runt 500 kr i.

På hth har vi stor erfarenhet av att ge våra kunder råd om de faktorer som påverkar priset och därmed också budgeten för köket.


Till detta pris ska man addera eventuell kostnad för transport, inbärning samt. Vitvarorna är endast delvis utbytta så det är svårt att säga en summa. Läs gärna vår vitvarukatalog och skapa dig en uppfattning.

(ett normalstort kök kostar vanligtvis omkring 150.


Det är en fråga vi ofta får. Se köket i designverktyget (kräver dator) stomme: Normalstort kök för ett normalstort kök brukar det krävas ungefär 160 arbetstimmar fördelat på olika typer av hantverkare.

Du får nu ett ungefärligt pris på vad ditt nya kök kommer kosta.


En fast budget är en bra start när du ska börja planera ditt nya kök. Med det handtagsfria linearis white köket från kvik får du ett vitt kök med stora ytor som ger ett lugnt uttryck. Och det kök som ingår i huset har inte mycket att hänga i granen.

Belum ada Komentar untuk "Vad Kostar Ett Hth Kök"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel