Städa Köksluckor

Städa Köksluckor. Dina köksluckor betyder mycket för känslan och trivseln i ditt kök. Blanda det med vatten för att rengöra bänkar och vaskar i rostfritt stål, mikrovågsugnar, köksfläktar och köksredskap.

Vägghängd toalett med inbyggnadscisterner dinbyggare.se
Vägghängd toalett med inbyggnadscisterner dinbyggare.se from www.dinbyggare.se

Oroa dig inte för lukten, den skölj ur helt och hållet. Torka av med en fuktig trasa efteråt och se skillnanden! Diskmedel och olja fungerar bättre än vatten eftersom fett löser fett.

Ställ in denna skål i ugnen och kör på full effekt i några minuter.


Om du inte har helt släta köksluckor utan de är mönstrade på något vis så har du säkert märkt att det kan vara lite svårt att rengöra skårorna. Tor 17 dec 2009 22:59. Torka av med en fuktig trasa efteråt och se skillnanden!

Städa köksluckor för att få bort fläckar på köksluckorna är diskmedel ett bra tips eftersom det är fettlösande och det ofta är fett som smutsar ner köksluckor.


Städa under sängen och andra möbler. Extra bra för dig med fasade köksluckor där smuts gärna lägg sig till rätta. Det som är gammalt ser du till att kasta eller allra helst ser du till att det hamnar i.

Nu har vi uppdaterat vårt sortiment med några nya spännande luckmodeller.


Rengör de särskilt feta stekpannorna och disken på djupet bli av med riktigt intorkade fläckar genom att blanda diskvattnet med en gnutta bikarbonat. Oroa dig inte för lukten, den skölj ur helt och hållet. Damma av vägglister, golvlister, väggar, tak och hörn.

Nästan varje smutsfläck i ditt kök kan behandlas med bikarbonat.


Kom ihåg att alltid läsa och följa instruktionerna på alla rengöringsprodukter du använder. Rengöra släta köksluckor ett avfettande rengöringsmedel gör susen för dina köksluckor, i och med matos och fett vill du använda dig av ett medel som bekämpar fett från djupet när du städar kökets skåpluckor. Köksluckorna ligger bland lackade modeller och heter solo (slät modell med mjukare rundning), jazz (nyhet med integrerat handtag) & lyra (klassisk spegellucka).

Bikarbonat är ett annat alternativ för rengöring av köksluckorna.


Oljade och såpade träytor är mycket vackra att uppleva. Applicera medlet jämnt på ytan och använd sedan en trasa för att städa köksluckorna och se till att skåpet blir helt torrt efteråt. Skär en citron i två delar och kläm ur saften i en liten skål.

Belum ada Komentar untuk "Städa Köksluckor"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel