Memory Spel Att Skriva Ut

Memory Spel Att Skriva Ut. I första övningen ska du rita en linje från summan till det rätta svaret. Varje del har sex par på varje sida så totalt är det tolv bilder på en sida.

Pin på Svenska
Pin på Svenska from www.pinterest.jp

Alternativet är att ha två tärningar och addera. Skriv bara ut, klipp och börja spela! Dra ett streck rakt igenom rutorna så får ni 20 istället, vilket.

Om du skriver fel får du försöka igen tills du hittar det sökta ordet eller meningen.


Jag lovade ju att jag skulle lägga upp bingobrickor som ni kan ladda ner och spela. Försök att hitta två kort så att summan blir tio. Sortera geometriska figurer online spel.

Skriv bara ut, klipp och börja spela!


Varje del har sex par på varje sida så totalt är det tolv bilder på en sida. Så taaadaaah, här är dom: Försök att para ihop en addition med korrekt summa.

Gör ett memory av tyg från just dawnelle.


Om du klistrar upp pappersarket på en bit kraftigare papper kommer korten att hålla längre och bli lättare att vända. Säg orden upprepade gånger och låt eleverna härma i talkör. Som i andra memoryspel gäller det att hitta två lika kort och para ihop dem, men utmaningen slutar inte där.

Du behöver papper, sax, en kartong och kritor om du vill göra memoryt personligare genom att färglägga det.


Vill de översätta till sitt modersmål/starkaste språk går det bra eftersom jag använt vanligt papper att skriva på. Enkelt mattespel att skriva ut. När du listat ut det rätta svaret får du kunskapspoäng.

Unna dig en stunds minnesträning och trevligt tidsfördriv där du kan tävla mot dig själv.


I första övningen ska du rita en linje från summan till det rätta svaret. Här nedanför ligger två pdf:er med spelkort och regler. Tärning och penna är det enda som behövs.

Belum ada Komentar untuk "Memory Spel Att Skriva Ut"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel