Koppla Canon Skrivare Till Wifi

Koppla Canon Skrivare Till Wifi. Genom att ansluta en skrivare till en router, blir det möjligt att dela skrivaren mellan enheterna på nätverket. Detta är olika standarder för att hantera bild och typsnitt.

Få hjälp att ansluta din skrivare Elgiganten
Få hjälp att ansluta din skrivare Elgiganten from www.elgiganten.se

Följ anvisningarna nedan för den anslutningsmetod som du vill använda med din skrivare: Detta är olika standarder för att hantera bild och typsnitt. Vänta på att systemet hittar skrivare i närheten, välj den skrivare du vill använda och välj sedan lägg till enhet.

Ändra skrivarens inställningar kontrollera att skrivaren är på.


På datorn laddar du hem drivrutiner som hittas på tillverkarens hemsida. Hp epson canon brother samsung Åtkomstpunkten måste vara fullt fungerande innan.

Kontrollera att du har en åtkomstpunkt (även kallad router eller hubb) via vilken du kan få en internetanslutning.


Om lamporna lyser som nedan har trådlöst direkt aktiverats. När du kopplar ur nätverksskrivaren blinkar nätverksstatuslampan (orange) och nätverksstatuslampan (grön) om vartannat. Skrivare med en liten display:

Du kan ansluta skrivaren till en dator på tre sätt:


Trådlös direktanslutning anslut skrivaren och enheter (dator/smarttelefon/surfplatta) utan en trådlös router. Inställningsmetod för tryckknappsläge (pbc) kontrollera att åtkomstpunkten är påslagen och redo att kommunicera. Har en canon mp600 som jag för tillfället har inkopplad till min stationära dator.

Startad av silverfox, 17 september, 2011 i skrivare och skannrar.


Om du vill ansluta en trådlös skrivare gör du så här: Genom att ansluta en skrivare till en router, blir det möjligt att dela skrivaren mellan enheterna på nätverket. En skrivare är som vilken annan trådlös enhet som helst som ansluter till routern.

Jag skulle vilja ha skrivaren placerad på nedervåningen, kabelansluten till routern som också står på nedervåningen och därifrån trådlöst upp till lap.


Har köpt ny bläckstråleskrivare hp 1510 som jag lyckats få att fungera med min laptop, dock endast då den är direktansluten via kabel till datorn. Välj den anslutningsmetod som bäst passar den aktuella kommunikationsmiljön och dina enheter. Följ anvisningarna nedan för den anslutningsmetod som du vill använda med din skrivare:

Belum ada Komentar untuk "Koppla Canon Skrivare Till Wifi"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel