Farmor Och Farfars Bok En Minnesbok Skriven För Våra Barnbarn

Farmor Och Farfars Bok En Minnesbok Skriven För Våra Barnbarn. Den oumbärliga boken för alla korsordslösare! I den här boken kan farmor och farfar eller mormor och morfar skriva ner sina minnen, upplevelser och tankar och se till att de förs vidare till barn och barnbarn!

Begagnade böcker, kurslitteratur. Antikvariat Bokbörsen
Begagnade böcker, kurslitteratur. Antikvariat Bokbörsen from www.bokborsen.se

”berätta om hur det var på farmor och farfars tid!” nu kan de yngre i släkten få sin önskan uppfylld! Att dela med sig av sina minnen är en alldeles speciell gåva. Samlade blad om mitt liv hej barnbarn, här är mitt liv (therese öhman) mormor och morfars bok:

En minnesbok skriven för våra barnbarn är slutsåld.


Upptäck begagnat och oanvänt bland övriga. Alternativ medicin och terapi (11) antikviteter (56) arkeologi (70) arkitektur (92) astronomi (10). Skrivet av miamaria m josefin 31/10 2002:

Låt farfar skriva ned sina egna personliga minnen och klistra in foton och annat som gör att kommande generationer alltid kan komma honom nära, också den dag då han inte längre finns.


Varukorg 0 0 kr » till kassan kategorier. I den här boken kan farmor och farfar eller mormor och morfar skriva ner sina minnen, upplevelser och tankar och se till att de förs vidare till barn och barnbarn! Fraktfritt över 229 kr alltid bra priser och snabb leverans.

De jag har hittat är bla:


Det här kan bli en chans till upprättelse och försoning. En minnesbok skriven för våra barnbarn. Olika generationer som alltid har.

Farmor och farfars bok :


Samlade minnen till vårt barnbarn (isbn 9789155259921) hos adlibris. Jag har hittat några sådana böcker, men tänkte höra om det är någon som har någon sån bok och kan rekommendera den. Över 60 000 synonymer, ämnesord och nyord!

Berätta om barndomen, skolan, ungdomen och vuxenlivet!


Samlade minnen till vårt barnbarn' till lägsta pris. ”berätta om hur det var på farmor och farfars tid!” nu kan de yngre i släkten få sin önskan uppfylld! Han har scannat in fotografier och skrivit ut i passande storlek.

Belum ada Komentar untuk "Farmor Och Farfars Bok En Minnesbok Skriven För Våra Barnbarn"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel