Damaskus Kolgrill Och Kök

Damaskus Kolgrill Och Kök. Vi har på kort tid blivit en mycket populär restaurang i sandviken. Grillskär kök med kolgrill, utomhus, rostfritt stål, 172x61 cm bjud vänner och familj på grillfest!

Damaskus Kolgrill Middle Eastern Restaurant Huskvarna
Damaskus Kolgrill Middle Eastern Restaurant Huskvarna from www.facebook.com

Grillskär kök med kolgrill, utomhus, rostfritt stål, 172x61 cm bjud vänner och familj på grillfest! 1 593 j’aime · 3 en parlent · 81 personnes étaient ici. Huset är välutrustat och inrett som ett andra hem för oss, inte i första hand för uthyrning.

Briketten är en orientalisk restaurang och bar som serverar meze smårätter och mat på traditonell kolgrill, restaurangen erbjuder libanesisk öl & vin.


Vi har på kort tid blivit en mycket populär restaurang i sandviken. Vi serverar alltid god mat snabbt och smidigt. Damaskus kollgrill & kök, huskvarna:

3 tim · östersund, jämtlands län, sverige ·.


Med service i centrum och maten i fokus så vill vi erbjuda sandvikenborna en restaurangupplevelse utöver det vanliga. Grillskär kök med kolgrill, utomhus, rostfritt stål, 172x61 cm bjud vänner och familj på grillfest! Damaskering är en smidesteknik som som används för att göra högt kvalitativa knivar.

Med ett skojigt barnkök kommer ditt barn att.


Endast originalprodukter nöjd eller pengarna tillbaka fri frakt. Vi grillar över öppen glöd med stolthet i tradition och kultur. Skandinaviska mått och hög standard i alltifrån sängar till övrig inredning och utrustning.


Vi på damaskus kolgrill och kök välkomnar alla våra kunder gamla som nya, grillen sätts igång klockan 11.00 fram till 21.00 då vi serverar till lunch en härlig orientalisk mix tallrik för bara. Klicka på bilderna för bildspel, större storlek och beskrivning. Vi på damaskus kolgrill och kök välkomnar alla våra kunder gamla som nya, grillen sätts igång klockan 11.00 fram till 21.00 då vi serverar till lunch en härlig orientalisk mix tallrik för bara 89kr samt har vi under hela dagen andra grill tallrikar och familjebrickor så som:

Grillar för sommarens goda smaker.


4 is what this place received from the google rating system. Köket är helrenoverat och i öppen planlösning (klart februari 2021). Damaskuskniven är stark och vass, samtidigt som den är flexibel.

Belum ada Komentar untuk "Damaskus Kolgrill Och Kök"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel