Bänk Köksfläkt

Bänk Köksfläkt. Välj den köksfläkten som passar bäst in i ditt kök: De är skapade för köksöar och passar.

Mora Utekran för bänk
Mora Utekran för bänk from www.inredningsvaruhuset.se

Väggmonterade köksfläktar är perfekt om du har din spis eller häll placerad någonstans längs köksväggen. En bänkfläkt, tar knappt någon plats är tyst, kraftfull och tar hand om matoset på det mest diskreta sättet. En bra köksfläkt ska se till att köket är en behaglig plats att vistas i även när det ångar och osar från grytor och kastruller.

Electrolux kraftfulla men tysta köksfläktar avlägsnar snabbt och effektivt ångor, för en frisk och kreativ atmosfär.


En bänkfläkt ser till att lukter och matos sugs upp och försvinner nedåt direkt under matlagningen. Med raka linjer och flexibel design är aero en vägghängd köksfläkt som lätt anpassas efter olika spisar och hällars bredder. Du kan också välja inbyggnadsrör i rostfritt stål för att få en fläkt med skorsten.

Är du ute efter en lyxig, stilren och diskret lösning där fläkten i det närmaste är osynlig då ska du välja en av våra bänkfläktar.


Köksfläkt bänk | spishäll med inbyggd fläkt gutmann viento * 25 995 kr 39 995 kr (20 796 kr exkl. Välj en köksfläkt inbyggd i induktionshällen eller monterad bakom spishällen för uppfällning vid behov. Generellt placeras skåp 500mm ovanför skivan då skivan är i standarddjup 600mm.

En bänkfläkt passar perfekt för dig som tycker om modern och minimalistisk design, men också om du har ont om plats i köket eller vill ha din köksfläkt vid en köksö.


Den högkvalitativa och snygga fläkten i glas och rostfritt stål suger upp ångan direkt. Låt istället en av våra kraftfulla och tysta köksfläktar göra entré. En riktigt effektiv fläkt till köket gör att matlagningen blir mer behaglig och du slipper onödigt matos och rök.

Alliance är en unik produkt med egen motor som är avsedd att kopplas ihop med befintlig centralfläkt.


Hitta rätt köksfläkt för ditt kök. Rekommenderad monteringshöjd:cirka 650 mm över bänk. Är skivan djupare (700mm+) kan skåpen tom placeras lägre än 500mm så att även kortare personer kan nå in i skåpen.

Våra downlights ger bra arbetsbelysning och mjukt stämningsljus.


Våra inbyggda fläktar finns i olika storlekar och utföranden. Syftet är att öka flödet vid matlagning. Bänkfläkt en bänkfläkt är det perfekta alternativet för dig som vill ha en bra och kraftfull köksfläkt men som samtidigt inte tar upp stora utrymmen i köket.

Belum ada Komentar untuk "Bänk Köksfläkt"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel