Skriv Ut Från Egen Dator Slu

Skriv Ut Från Egen Dator Slu. Kan jag skriva ut från egen dator? Skicka utskrift från egen dator eller mobil.

Dator & Teknik åk 49 Galären Skola
Dator & Teknik åk 49 Galären Skola from www.pysslingenskolor.se

I menyn till vänster kommer du att hitta instruktioner om hur man skriver ut från sin egen dator. Vi rekommenderar mobility print eftersom det ger dig fler möjligheter. Från eduprint.uu.se kan utskrifter göras genom att välja webbutskrift .

Under ”copies & pages” anger du antalet kopior du vill skriva ut 3.


Dock krävs det att du installerar programvara för att skriva ut med mobility print. Servicen finns på alla de campus som finns på uppsala universitet (undantag för campus gotland). Mjukvara för skrivare till eduprint.

Utskrift från din egna dator med mobility print.


Det innebär att inget är lagrat lokalt på datorn utan allt finns på en central server. Du måste vara uppkopplad på eduroam eller shguest för att kunna skriva ut ifrån din dator. Utskrifter ligger i kö i 24 timmar och tas därefter bort om du inte hämtat ut dem.

Eduprint är samlingsnamnet på tjänsten som används för att kunna kopiera, skriva ut och skanna på uppsala universitet.


Det är oftast då service och garantin har gått ut och tillverkaren slutar att supportera datorn med säkerhetspatchar och uppdateringar. Du som student är ansvarig för att använda. För att skriva ut ett dokument behöver du spara det på datorn.

För att kunna skriva ut från en privat dator så behöver man lägga till skrivaren manuellt eller installera en programvara på sin dator.


Vi rekommenderar mobility print eftersom det ger dig fler möjligheter. Skriv ut från privat dator. Tillgängliga utskriftsalternativ i microsoft edge i access.

De fungerar ofta inte för anställda som är kopplade till mer.


Detta gör du via utskriftsportalen. Som student och personal kan du skriva ut från privat dator när du är ansluten till högskolans nätverk. Kan jag skriva ut från egen dator?

Belum ada Komentar untuk "Skriv Ut Från Egen Dator Slu"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel