Renovera Gamla Kök

Renovera Gamla Kök. Då brukar skaferiet försvinna också för att få plats med det nya. Steg för steg först grundarbetet.

Trapprenovering Ett inredningsalbum på StyleRoom av Bojjo
Trapprenovering Ett inredningsalbum på StyleRoom av Bojjo from www.styleroom.se

Det är därför extra viktigt att ha ett kök att trivas i. Och vad får du för allt den slitt och pengar? Börja renoveringen med att måla eller tapetsera och lägg in nytt golv.

Ett nytt kulörval på köksluckorna kan göra hela skillnaden.


Och vad får du för allt den slitt och pengar? Här listar vi 8 tips som är bra att ha i åtanke när du ska renovera ditt kök. Byt köksluckor istället för att köpa ett helt nytt kök.

Köksrenovering i äldre byggnader om du ska renovera kök i en bostadsrätt kan det vara bra att tänka på att du kan behöva tillstånd från bostadsrättsföreningen om du vill genomföra omfattande förändringar.


En trevlig och härlig köksmiljö påverkar vårt humör positivt och gör vardags matlagningen ännu roligare. Elektricitet och vattenrör måste dras. Då brukar skaferiet försvinna också för att få plats med det nya.

Med en timkostnad på runt 500 kr kan du räkna med att det kommer kosta ungefär 4000 kr att montera ned det gamla köket.


Väggar som täcks av gips, tapet och/eller kakel. Det går utmärkt att behålla gamla stommar och ändå få ett kök som ser helt nytt ut och få de funktioner man vill ha. Och då skall man kanske flytta vasken och spisen för att dom moderna skåp skall passa (40,60 cm måt).

I ett gammalt kök med klassisk stil kan det vara värt att renovera även gamla stommar och köksluckor för att lyfta fram orginalstilen.


■ lägg energi på kvalitén. Byt ut dina gamla köksluckor lådor och bänkskivor. Rivningsarbete av det gamla köket brukar ta åtminstone en arbetsdag för en byggsnickare.

Var beredd på många överraskningar när du börjar renovera ditt kök, förhoppningsvis positiva som ovan.


Köket är för de flesta den viktigaste platsen i hemmet, där familj och vänner samlas för att umgås, laga mat och äta middagar. Vi erbjuder dig en komplett tjänst som är utformad utefter de behov som just du och ditt kök har. Vi hjälper designa och tillverka nya luckor, måttanpassade efter dina stommar.

Belum ada Komentar untuk "Renovera Gamla Kök"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel