Plåtburkar Kök Retro

Plåtburkar Kök Retro. Om man hittar några chica teburkar eller retro kaffeburkar man önskar se hemma i sitt eget kök är det bara att lägga ett lämpligt bud och hoppas på vinst. Vackra plåtburkar skall stå framme i köket.

Ljuslykta KeramikOlle Gränna Nostalgihuset Antikt & Retro
Ljuslykta KeramikOlle Gränna Nostalgihuset Antikt & Retro from nostalgihuset.se

Discover (and save!) your own pins on pinterest Om man hittar några chica teburkar eller retro kaffeburkar man önskar se hemma i sitt eget kök är det bara att lägga ett lämpligt bud och hoppas på vinst. I vårt stora utbud av burkar för köket har vi flera varianter som lämpar sig för olika typer av förvaring.

Retro kočárek pro panenky , pěkný stav.


Här hittar du stora och små burkar för varje ändamål. Låt pastan stå i en snygg pastaburk på köksbänken, förvara ditt lösviktste i våra fina teburkar och lägg nybakta kakor i en vacker kakburk från strömshaga och servera till fikat. Kul plåtburk som ser ut som ett kök.

Plåtburkar ger mörk förvaring och passar för kaffe, te, kakor och kryddor.


Få ordning på sybehören eller småsakerna i garaget. Ordna förvaringen i skafferiet med några snygga plåtburkar. Platby vám průběžně sečteme a připíšeme bonus ve výši 5% za každých utracených 1000 kč evidovaných.

Mått ø 19 cm höjd 15,5 cm


En plåtburk är exempelvis perfekt att använda som kakburk när du vill förvara dina kakor på ett snyggt och effektivt sätt. Nyligen ändrad marimint plåtburk från aarika plåtburk marimint från aarika, omärkt. Går att använda till allt från hemlig godisgömma till att förvara småskruvar i, bara fantasin sätter gränser.

Några repor, men i övrigt riktigt fint skick!


Plåtskylt som kalender eller vykort m.m. Massor med kuriosa som träleksaker och plåtburkar men också vanliga loppisgrejor. Gör fint i köksskåpen eller hyllorna i köket med pigga fina plåtburkar i snygg design!

Om man hittar några chica teburkar eller retro kaffeburkar man önskar se hemma i sitt eget kök är det bara att lägga ett lämpligt bud och hoppas på vinst.


Snygga burkar i plåt är inte bara bra förvaring utan fungerar även som vacker inredning om man låter dem stå framme. Vi har flera söta plåtburkar i olika färger. Härliga plåtburkar i snygg retrodesign.

Belum ada Komentar untuk "Plåtburkar Kök Retro"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel