Bränsle Till Origo Kök

Bränsle Till Origo Kök. Funderar på att använda ett origo 3000, med 2000 w brännareffekt. Till gas/gasolköken har vi använt den gas som rekommenderades av tillverkaren/återförsäljaren.

Origo Heat Pal Värmare Kök jaktbutiken.se
Origo Heat Pal Värmare Kök jaktbutiken.se from www.jaktbutiken.se

Den drivs med lysfotogen och ser ut som en keramikhäll på en hemmaspis. Enkelt och bra tycker jag. Värmare/kök till jaktkojan, verandan, båten eller för annat uteliv.

Jag har ett origo 3000.


(le creuset har ingen information på hemsidan, för övrigt) Kostnaden för bränslet till olika kök beror mer på effekten än kr/liter. Tycker jag går tillräckligt fort.

Enkel tillgång till bränsle och vill minimera risken för spill (brandrisken).


November 21, 2021 tambah komentar edit. Fotstödet skruvas direkt på gasbehållaren och fäste. Etanol ger den bästa effekten och du får ut mest energi av det.

Bränslet ger renare förbränning för undvikande av os och missfärgning av kokkärl.


För de flesta står valet mellan gas och sprit, eftersom det är vanligast. Samma uppbyggnad så att säga. Nackdelen är att det sotar mer än metanol.

Värmare/kök till jaktkojan, verandan, båten eller för annat uteliv.


Steglös effektreglering upp till ca 2000 w. Användbar överallt där man behöver extravärme samt även kokmöjligheter. Spritkök anses vara den säkraste metoden för matlagning till havs, eftersom de arbetar.

Wallas spis 85 dt 18 119 kr.


Ratt till kök cookmate/origo 299 kr. Dometic origo 1500 manual online: Metanolen kan man köpa i vissa marinbutiker samt hos hobbyaffärerna (bränsle till bilar mm.)

Belum ada Komentar untuk "Bränsle Till Origo Kök"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel