Bra Att Skriva På Tinder

Bra Att Skriva På Tinder. Kanske har du en hemlig talang eller ett otippat intresse? Som nämndes i den kompletta tinderguiden så bör du försöka vara kreativ när du skriver.

Rekryteraren Så skriver du ett riktigt bra och skarpt CV
Rekryteraren Så skriver du ett riktigt bra och skarpt CV from modernalivet.se

Det man kom fram till var följande. Som nämndes i den kompletta tinderguiden så bör du försöka vara kreativ när du skriver. En rolig och bra text i profilen på tinder kan ge dig fler matchningar och en bättre chans att inleda en konversation.

Tänkte skriva att killar också beter sig som stövlar på tinder men sedan såg jag att ni hade skrvit om det tidigare.


Ha hög kontrast i bilden. Kanske har du en hemlig talang eller ett otippat intresse? Vissa vill inte ha matchningar med sverigedemokrater, andra vill inte ha matchningar med någon som inte kan laga mat.

Men herregud, det blir ju så negativt.


Försöker du hitta någon speciell på tinder? Om du är den typ av kille som gillar att få saker gjorda, fråga henne bara direkt. Du sticker inte ut om du gör detsamma, säger jacqueline joo.

Lägg lite arbete på din text och försök att skapa ett intresse eller helt enkelt bara generera uppmärksamhet.


Du får gärna vara feminist, men ingen litar på dig om du måste skylta med dig. Att vara direkt kan vara det enklaste sättet att gå från att chatta på tinder att mötas personligen. Bra bilder är a och o, inga bar överkropp och hålla fisk.

Ser man inte ut som ryan gosling (vilket jag inte gör) så kan man inte förvänta sig mer.


Tinder är i princip en gratisapp. Ingen som är rolig på riktigt behöver skriva ut att den är det. Det kommer hända någon gång min vän.

Först ska du redovisa ett axplock presentabla snyggbilder på dig själv, sedan måste du ställa in ett lämpligt ålderspann för att sist skriva en pigg beskrivning där du försöker sälja in dig själv som en kompatibel partner (för att inte tala om vad du faktiskt ska skriva sen när du väl fått en matchning).


Våga ta första steget och skriv något otippat. Fråga en kompis, gärna flera fråga en tjejkompis fråga en tjej som du inte känner (på klubben) Den normala gratisprofilen passar de flesta användarna bra.

Belum ada Komentar untuk "Bra Att Skriva På Tinder"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel